Reviews

Wat zeggen onze gasten over ons op facebook? Zijn we de beste ijssalon?
IJssalon IJspret: ambachtelijk ijs voor Zwanenburg & regio Amsterdam

Facebook

4.9 ★
4.9 van 5 sterren
40 reviews
Mervat Madi
3 months ago

Great coffee and sweets and very helpful staff

Krijn van der Spoel
4 months ago

Super lekker ijs en super vriendelijk personeel!
Hazelnoot en stroopwafel op! Echt waard om even langs te gaan!

Peter Teijsse
7 months ago

Heerlijk ijs top zaak leuke mensen

Rob Koomen
1 year ago

Heerlijk ijs in een knapperig vers hoorntje. Tot vlug !!

Raymon Nijenhuis
2 years ago

Perfecttttttttttt

Sammie Ashman
2 years ago

Lekker ijs en goede service!

Joyce Pontes Salvador
2 years ago

Altijd een traktatie bij ijspret!!
Heerlijk ijs!
Veel keus!
Goeie service!
��������

Rob Nel Redeker
3 years ago

En er werken heel goede ijscovrouwen

Lydia Lucke
3 years ago

Superheerlijk ijs. Alle smaken zijn even lekker en smaken echt naar de naam die ze hebben! En ze zijn echt heel aardig en gezellig! Dit is voor mij net zo belangrijk! Topoie!

Rina Lakerveld
4 years ago

Heerlijk ijs , we boffen maar in zwanenburg met deze ijssalon. Leuke eigenaar , aardig personeel. Wij komen er graag.

Yara van Tol
4 years ago

Super lekkerrrrrrr!

Desiree Van Den Ban
4 years ago

Absoluut heerlijk ijs! Bloedsinaasappel is de familie favoriet. Maar we vinden de andere smaken ook heerlijk! Voor ieder wat wils.

Demi van der Weijden
5 years ago

Super lekker ijs

Mieke van der Meer
5 years ago

Heerlijk ijs mmmmmmm

IJssalon IJspret: ambachtelijk ijs voor Zwanenburg & regio Amsterdam

Google

Mel is Shining
Mel is Shining
17:46 22 Apr 18
Ijssalon met terras dat verwarmd kan worden als het buiten frisser wordt. Je kunt hier ook prima alleen een kopje koffie of een milkshake drinken. De zaak ziet er van binnen netjes en schoon uit. Het ijs is lekker er is ruim voldoende keuze aan schep- en sorbetijs. Je kunt kiezen uit aparte verschillende smaken zoals voorbeeld blauwe bessen, watermeloen of karamel-zeezout en chocolade-brownie. De slagroom is goed en de koekjes zijn lekker vers.
Rob Piso
Rob Piso
10:53 18 Apr 18
Lekker ijs, dat zeker. Word in de zaak zelf gemaakt dus ook nog eens vers. Vriendelijk personeel, goed terras en naast ijs ook koffie en ijskoffie te krijgen.
Nicole Passchier
Nicole Passchier
20:51 23 Apr 18
geweldig lekker vers gedraaid ijs met super vriendelijk personeel
Bekijk alle beoordelingen