Reviews

Wat zeggen onze gasten over ons op facebook? Zijn we de beste ijssalon?
IJssalon IJspret: ambachtelijk ijs voor Zwanenburg & regio Amsterdam

Facebook

4.8 ★
4.8 van 5 sterren
36 reviews
Sandra Kydd
5 months ago

Super ijs;)!! Echte aanrader

Liselot Veldman-Visser
7 months ago

heerlijk ijs!perfecte koffie,altijd vriendelijk,owja en heerlijk ijs!

Sijtje van der Roest
8 months ago

Zo lekker en zo veel keus

Jan Windhoud
10 months ago

heerlijk ijs met verse slagroom

Mervat Madi
1 year ago

Great coffee and sweets and very helpful staff

Krijn van der Spoel
1 year ago

Super lekker ijs en super vriendelijk personeel!
Hazelnoot en stroopwafel op! Echt waard om even langs te gaan!

Peter Teijsse
1 year ago

Heerlijk ijs top zaak leuke mensen

Rob Koomen
2 years ago

Heerlijk ijs in een knapperig vers hoorntje. Tot vlug !!

Raymon Nijenhuis
2 years ago

Perfecttttttttttt

Sammie Ashman
3 years ago

Lekker ijs en goede service!

Rob Nel Redeker
4 years ago

En er werken heel goede ijscovrouwen

Lydia Lucke
4 years ago

Superheerlijk ijs. Alle smaken zijn even lekker en smaken echt naar de naam die ze hebben! En ze zijn echt heel aardig en gezellig! Dit is voor mij net zo belangrijk! Topoie!

Rina Lakerveld
5 years ago

Heerlijk ijs , we boffen maar in zwanenburg met deze ijssalon. Leuke eigenaar , aardig personeel. Wij komen er graag.

Yara van Tol
5 years ago

Super lekkerrrrrrr!

Desiree Van Den Ban
5 years ago

Absoluut heerlijk ijs! Bloedsinaasappel is de familie favoriet. Maar we vinden de andere smaken ook heerlijk! Voor ieder wat wils.

Demi van der Weijden
5 years ago

Super lekker ijs

Mieke van der Meer
5 years ago

Heerlijk ijs mmmmmmm

IJssalon IJspret: ambachtelijk ijs voor Zwanenburg & regio Amsterdam

Google

Grace in des Woods
Grace in des Woods
12:08 22 Sep 19
Normaal gesproken is de service heel goed. Daarom de 4 sterren. Maar vandaag was gewoon... Deze meisje wist echt niet wat ze moet doen, of het leek me zo. Ze was ook helemaal alleen. 22,09,19 Leek me dat ze heel veel stress had om alleen en met veel klanten. Ik heb ook zo'n soort job dus ik snap het wel het was gewoon irritant
Derk Heijne
Derk Heijne
11:47 14 Sep 19
Geen limonchello maar limoen wou geen geld terug geven, heel vervelend. Geen ijspret maar ijsvervelend
Pol Stuurman
Pol Stuurman
06:28 31 Aug 19
Te duur en niet heel bijzonder lekker ofzo voor die prijs ga ik liever naar luciano
H. de Graaf
H. de Graaf
14:27 25 Aug 19
Prima ijs. Niet te duur en fijne bediening.
Bef Baf
Bef Baf
17:14 24 Aug 19
Heel veel heerlijke smaken.
Pier Bonnema
Pier Bonnema
15:39 24 Aug 19
ijspret eerder ijsverdriet ik krijg de verkeerde smaak en krijg dan ook niet mijn geld terug het personeel deed ook erg verdrietig .
Mandy Geurts
Mandy Geurts
11:13 21 Aug 19
Erg lekker ijs en flink wat keus!
MXTEAMLIMMEN Ruud
MXTEAMLIMMEN Ruud
18:30 18 Aug 19
super lekker ijs vriendelijke bediening
Joyce Bult
Joyce Bult
06:26 27 Jun 19
Zeer ruim ijsassortiment. Precies zoals een ijssalon moet zijn. Klein terras buiten.
Cok Wilderom
Cok Wilderom
12:37 12 Jun 19
Lekker ijs heeeel veel smaken
Mischa Nijssen
Mischa Nijssen
19:19 04 Jun 19
Heerlijk schepijs voor nog een redelijke prijs.
Martin Walraven
Martin Walraven
14:20 01 Jun 19
Lekker ijs, leuke mensen in de bediening.
Richard Van Den Broek
Richard Van Den Broek
18:39 29 May 19
Heerlijk ijs.
Peter De Bruin
Peter De Bruin
16:23 08 May 19
Heel veel heerlijke soorten ijs en lekkere dubbele expresso
e van kempen
e van kempen
12:58 24 Apr 19
Lekker ijsje gegeten
Ans van der Spoel
Ans van der Spoel
16:03 20 Apr 19
Wat een heerlijke ijsjes en een gezellig terras! Bezoek meer dan waard!!!
Loes
Loes
18:54 07 Apr 19
Het lekkerste ijs
Sandra Van Iperen
Sandra Van Iperen
20:10 24 Mar 19
Mooie ijssalon. Lekker schepijs, ijstaarten en koffie
Khadija Zinzi Florens
Khadija Zinzi Florens
12:17 08 Dec 18
Heb hier heer ijs gegeten
Nicole Passchier
Nicole Passchier
20:51 23 Apr 18
geweldig lekker vers gedraaid ijs met super vriendelijk personeel
Mel is Shining
Mel is Shining
17:46 22 Apr 18
Ijssalon met terras dat verwarmd kan worden als het buiten frisser wordt. Je kunt hier ook prima alleen een kopje koffie of een milkshake drinken. De zaak ziet er van binnen netjes en schoon uit. Het ijs is lekker er is ruim voldoende keuze aan schep- en sorbetijs. Je kunt kiezen uit aparte verschillende smaken zoals voorbeeld blauwe bessen, watermeloen of karamel-zeezout en chocolade-brownie. De slagroom is goed en de koekjes zijn lekker vers.
Rob Piso
Rob Piso
10:53 18 Apr 18
Lekker ijs, dat zeker. Word in de zaak zelf gemaakt dus ook nog eens vers. Vriendelijk personeel, goed terras en naast ijs ook koffie en ijskoffie te krijgen.
Volgende beoordelingen